Περικλής Δήμας
Instructor
Έμπειρος store manager σε επιχειρήσεις εστίασης με εξειδικευμένες γνώσεις σε κρασιά και αποστάγματα (πιστοποίηση Wine & Spirit Education Trust). Έχει εργαστεί σε πολυάριθμες και γνωστές επιχειρήσεις εστίασης και τουρισμού, όπως το “Tomata restaurant” στο Sani Resort, το Chalet Sapin Hotel και το Club Vogue.
Υπήρξε συνέταιρος και υπεύθυνος PR στο Saint George – beach bar ως το 2019, οπότε και ανέλαβε τον ρόλο του store manager στο “Apallou” bar-restaurant. Παράλληλα, από το 2021 είναι συνέταιρος και διαχειριστής στη “Signora” Trattoria στη Θεσσαλονίκη.
Σε όλη του την πορεία έχει συνεργαστεί αποτελεσματικά με δεκάδες έμπειρους και καταξιωμένους επαγγελματίες της εστίασης και του τουρισμού.