Γιώργος Μητράκος
Instructor
Με περισσότερα από 18 χρόνια εμπειρίας στον χώρο της εστίασης, η πορεία του ξεκίνησε από τη θέση του βοηθού σερβιτόρου και εξελίχθηκε μεταξύ άλλων σε σερβιτόρο, βοηθό μάγειρα, υποδοχής, barman, και bar manager. Έχει εργαστεί σε διάφορες χώρες, όπως Αγγλία, Σκωτία, Ιρλανδία, Γερμανία, Γαλλία, εξερευνώντας περισσότερα από 30 αποστακτήρια και οινοποιεία, ενώ υπήρξε ιδιοκτήτης επιχείρησης με e-shop, εξειδικευμένο σε εξοπλισμό για bartenders και υπηρεσίες bar-catering.
Η επαγγελματική του πορεία καλύπτει διάφορα bars, μεταξύ των οποίων Coral, Bungalow White, Yfilios Bar Nationale, La Doze, Third Wave, The Bon Vivant (Edinburgh), Casa Tu Mykonos, Stoa Patmos, Coyoacan Athens, και Apallou. Συμμετείχε σε bar shows της Αθήνας με εταιρείες όπως η Pernod Ricard και η Tsaknakis Bros, ενώ υπήρξε μέλος της global All Star ομάδας του Monkey 47 στο Βερολίνο.
Κατά τη θητεία του ως bar manager στο “The Bon Vivant” του Εδιμβούργου, κατακτήθηκαν οι τίτλοι του “UK’s Best Bar-Restaurant” στα Class Awards του 2018, καθώς και “Best Scottish Cocktail Bar-Restaurant” στα Punch Awards του 2018, με πολλά άλλα βραβεία σε αντίστοιχες κατηγορίες.
Εκτός από την εμπειρία του στον χώρο, έχει παρακολουθήσει πάνω από 80 ώρες business management coaching. Πλέον, είναι συνιδιοκτήτης σε επιχειρήσεις εστίασης και υπεύθυνος για την ανάπτυξη των Bars στον όμιλο του Apallou Group (Apallou, Signora Trattoria, Cevicheria Nikkei Bar, Kalokeri Apallou). Επίσης, αναλαμβάνει τον ρόλο του υπεύθυνου για όλες τις δραστηριότητες της εταιρείας Consulting & Management του group, το Apallou Bar Services.